Sparren en Advies

Proactief waarde toevoegen, dát is de kern van onze missie. Juist daarom gaat ons dienstenpakket verder dan louter administreren, signaleren en het samenstellen van uw jaarverslag. Wij denken graag met u mee als het gaat om het nemen van ingrijpende zakelijke beslissingen. Wij gaan verder waar andere administratiekantoren ophouden. Kies daarom ook voor Counters wanneer u een sparring partner zoekt voor bedrijfskundig advies.

Succesvol zakendoen met én middels Counters

Counters heeft als bureau voor administratie en advies de ambitie om met alle kennis die we in huis hebben uw bedrijf te laten doorgroeien. Met meer dan twintig jaar ervaring bij middelgrote accountants, weten we welke trends en ontwikkelingen er werkelijk toe doen en hoe die gegevens en resultaten te interpreteren.

Counters kent het klappen van de zweep als het gaat om cashflow management, wet- en regelgeving, brancheontwikkelingen, nieuwe markten en investeringsmogelijkheden. Een strategisch antwoord kunnen formuleren op kansen en bedreigingen van nu en in de toekomst, ook dat doet u samen met Counters.