Waarom Counters?

Counters voor administratie en advies dat telt

Waarom Counters? Counters verzorgt uw administratie en jaarstukken met de scherpte van een accountant, maar rekent een andere prijs.

Wij zijn uw partner wanneer u zekerheid wenst over uw bedrijfsvoering zonder dat u een accountant hoeft in te schakelen (waarbij u vaak betaalt voor kwalificaties en prestaties die voor uw bedrijf overbodig zijn). Counters is een allround administratiekantoor dat nagenoeg alle administratieve werkzaamheden kan verrichten voor het MKB. Mocht de hulp van een accountant noodzakelijk zijn, dan werken wij nauw samen met accountants uit de regio.

Counters, een slim alternatief voor een accountant

Wij kunnen ons qua prestaties aanbieden als een vakkundige partner op het gebied van accountancy. Counters werkt met een budgetvriendelijk uurtarief. Onze diensten zijn veelzijdig. Klikt u hier voor ons dienstenaanbod.

Toch een accountant nodig?

Moet u het jaarverslag laten toetsen en paraferen door een (register)accountant? Via Counters kunt u dat een stuk goedkoper aanpakken. Door de voorbereiding van het financieel dossier tegen een lager tarief aan Counters uit te besteden, bespaart u op uw kosten.

Counters, administratie en advies