Biografie Harold Dingemans

Harold (1967) begon in 1988 zijn loopbaan bij Joore Registeraccountants in Tilburg. Zijn werk bestond uit het samenstellen van jaarrekeningen voor eenmanszaken, toen nog de zogenaamde ‘schoenendoosadministratie’ en de veertienkolomsvellen.

Ook assisteerde hij de accountants bij grotere control opdrachten. In 1992 stapte hij over naar het eveneens in Tilburg gevestigde Van Luxemborg en De Kok, alwaar hij in nauwe samenwerking met de accountant vennoten belast was met het controleren en samenstellen van jaarrekeningen.

In 2008 verliet hij dit bureau om als freelancer te werken voor Counters. Op 1 januari 2012 heeft hij het bureau overgenomen en is hij volledig eigenaar/directeur. Gedurende de afgelopen jaren zijn er nog meerdere portefeuilles overgenomen en ondergebracht bij Counters.

De meest recente overname per 1 juni 2018 is gedaan samen met partner Roel Vrijsen (1980). Met deze overname zijn we gezamenlijk eigenaar geworden van (voorheen) Adviesgroep Midden-Brabant, welk kantoor inmiddels naar buiten toe optreedt onder de naam Counters|Vrijsen+Dingemans. Met het samenwerken met partner Roel is de toekomst van Counters geborgd.

En delen we samen de verantwoordelijkheid voor de kantoren.